HOME




   
 
BITLLES CATALANES : EL CB LA GALERA CAMPIÓ DE CATALUNYA PER QUARTA VEGADA  (27.05.2014)
     
 
L’equip del C.B. la Galera, format per Joan Josep Ferreres, Joan Lleixà, Vicent Albiol, Gerard Albiol i Jordi Gilabert, es va proclamar per quarta vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a Castellar del Vallès (Vallès Occidental), el passat 25 de maig. L’equip del Montsià ja s’havia proclamat campió de Catalunya l’any 2004 a Mont-ras, el 2010 a Badalona i el 2011 a Vic.

En aquest vintena edició del campionat de Catalunya hi van participar 17 equips de tot el país. Tots ells van disputar dues partides de classificació, i els cinc millor es van classificar per a la final. L’equip de la Galera, que havia entrat com a millor equip en les partides de classificació, va aconseguir en la final 404 punts –record de la competició en una final- superant el C.B.C. Alls Secs Piquen (387), el C.B. Sagrada Família (368), el C.B. Castellar (357), i el C.E. Vilabrú (339).

El campionat va estar organitzat pel C.B. Castellar, i el seu president Ridard Miras va estar acompanyat en el lliurament de trofeus per Gemma Millan, en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Ignasi Giménez i Pepa Martínez, alcalde i regidora d’esports de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. L’organització va comptar amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de Castellar del Vallès, I la UFEC.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades