HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2014  (10.06.2014)
     
 
Conjuntament amb el campionat absolut i sub 25, també va tenir lloc a Torelló (Osona) el passat 8 de juny, el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 5 nens i 5 nenes de cada categoria, representant a 14 clubs de tot el país. Tots els nens i nenes van disputar dues partides i van demostrar que tot i la seva joventut també saben competir.

En categoria benjamina femenina es va proclamar campiona de Catalunya Júlia Legua (Termites Llefià), seguida de Maria Rangel (Godall), i Aida Roca (Flor de Lis). En nois el campió va ser Manel Plaja (Begur), seguit de Roc Franch (Castellar), i Nil Berlanga (Siuranenc d’Horta).

Carla Fernández (Termites Llefià), va ser primera en la categoria alevina femenina, seguida d’Adelina Buta (Flor de Lis), i Gemma Burgas (Vall-llobrega). Albert Ferrando (Salomó) va ser el campió dels alevins masculins, seguit d’Ángel Lecina (Termites Llefià), i Jordi Benzal (Castellserà).

En infantil, Ona Abras (Begur), va quedar campiona femenina, sent segona Irati Bort i tercera Mar Berlanga, totes dues del Siuranenc d’Horta. En infantil masculí primer va ser Arnau Mas (Mallorquines-Sils), seguit de Quim Ferré i David Ripollès, ambdós de la Sénia.

Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva classificació en el Circuit Individual Infantil, i els premis corresponents al Campionat de Catalunya de mans de Santi Vivet, alcalde de Torelló, Concepció Villena regidora d’esports, Núria Güell, regidora de cultura, Abel Sensarrich, vicepresident de la FCBB, i Joan Sabata, president del C.B. Somiserem del Ges, organitzador del campionat.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto1: Podi femení categoria alevina
Foto2: Podi masculí categoria alevina

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades