BOWLING TENPIN: ÀLEX MAYOR CAMPIÓ DEL TORNEIG D’ESTIU DE L’ESCOLA DE BOWLING  (17.06.2014)

Dissabte 14 de juny les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts van acollir el tradicional Torneig d’Estiu de l’escola de bowling, amb la participació de 9 nens i nenes de les escoles de Baix Bowling i Bowling Pedralbes de Barcelona.

Àlex Mayor de l’escola de Baix Bowling amb 445 pals va guanyar el torneig, el segon lloc va estar per David Bejar de l’escola de Bowling Pedralbes superant per 1 pal a Yaiza Ochoa, tercera classificada de l’escola de Baix Bowling. La partida més alta la va aconseguir David Bejar amb 186 pals.

La competició va estar organitzada pel responsable de l’escola, Marcial Ovide, amb el suport de Baix Bowling i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling .

Foto1: Àlex Mayor amb David Bejar i Yaiza Ochoa
Foto2: Participants