BITLLES CATALANES: ANDREU TORRES CAMPIÓ DE LA 7A EDICIÓ DE LA COPA GIRONINA  (19.06.2014)

Andreu Torres del Club de Bitlles Llofriu, es va erigir com a nou campió de la Copa Gironina al imposar-se a Ivanov Amarante del Club de Bitlles Palamós en una ajustada partida final, 73 a 71.

En la lluita pel 3r i 4r lloc, Andreu Colls del Club de Bitlles Els Cremats va superar al també jugador dels Cremats Vicens Darder per 75 a 66.

La competició es va celebrar el passat diumenge dia 15 de juny a Mont-ras, amb la participació dels 64 millors classificats de Girona a la suma de les competicions homologades per la federació.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans d’Ernest Dader, delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Enric Peiró, regidor d’esports de l’Ajuntament de Mont-ras.