HOME
   
 
BITLLES CATALANES: BELLPUIG ACULL LA FINAL A VUIT DE LA COPA GERENALITAT  (26.06.2014)
     
 
La temporada oficial 2013/2014 de bitlles catalanes acabarà el proper diumenge 29 de juny amb la disputa de la “final a vuit” de la XI Copa Generalitat, que se celebrarà a partir de les 10 del matí al Circuit de Motocròs de Catalunya a Bellpuig (Urgell).

La jornada començarà amb les partides de l’eliminatòria de quarts de final, que enfrontarà als equips del C.B. l’Albagés – C.E. Vilabrú, C.B.C. Alls Secs Piquen – C.B. Sabadell, C.B. Vallverd d’Urgell – C.B.C. Llofriu, i C.B. Castellar - C.B. Siuranenc d’Horta, equip que defensarà el títol aconseguit en la desena edició a Castellar del Vallès. Destaca la presència dels equips vencedors de les últimes quatre edicions de la Copa Generalitat.

A les 11 hores es disputaran les semifinals, i a les 12.15 del migdia està previst que comenci la gran final d’aquesta “final a vuit”, que estarà organitzada pel C.B. Sant Jaume de Bellpuig, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles, l’Ajuntament Bellpuig, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l’Esport.Foto: C.B. Siuranenc d’Horta, campió l’any 2013

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades