HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB ALLS SECS PIQUEN CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (01.07.2014)
     
 
El C.B.C. Alls Secs Piquen es proclamar campió de l’onzena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge al Circuit de Motocròs de Catalunya de Bellpuig. L’equip de Mont-ras (Baix Empordà), format per Jordi Burgas, Rafael Contreras, Maria Cuenca, Joan Perea, Tello Berrocal i José Luís Sánchez, arrodonint una brillant temporada on han estat campions del grup 2 de Lliga Catalana, campions de la Lliga Girona i segons en el Campionat de Catalunya de Clubs.

En semifinals, els Alls Secs van vèncer al C.E. Vilabrú per un ajustat 364 a 355, mentre que el C.B. Siuranenc d’Horta –campió de l’edició del 2013- es va desfer del C.B.C. Llofriu per 371 a 358. La final va estar dominada còmodament per l’equip empordanès que es va imposar per 346 a 303 al Siuranenc.

La “Final a vuit” va estar organitzada pel C.B. Sant Jaume de Bellpuig i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

En el lliurament de trofeus, Dolors Florensa, presidenta del club urgellenc va estar acompanyada per Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig, Laura Teulé, regidora d’esports de l’Ajuntament de Bellpuig, Josep Ramon Solsona, representant territorial a Lleida de la Secretaria General de l’Esport i Abel Sensarrich vicepresident de la FCBB.

Foto: Equip Campió amb Josep Ramon Solsona

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades