HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 20 ANYS DEL CLUB BITLLES SIURANENC D’HORTA   (07.08.2014)
     
 
Fundat el 1994, el Club de Bitlles Siuranenc d’Horta celebra aquest any 2014 el seu 20è aniversari, i ho fa organitzant diferents activitats: exposicions, excursions, concurs de fotografia...

L’acte central de la celebració ha tingut lloc el passat 5 de juliol a l’escola Mare Nostrum del barri d’Horta de Barcelona, amb l’organització d’una gran festa que va incloure un campionat de bitlles -amb la participació de 10 clubs de tot Catalunya- una exposició commemorativa dels 20 anys d’història del club, el lliurament de premis del concurs fotogràfic, i l’actuació dels tabalers dels Diables d’Horta i del Grup Coral Horta, que va estrenar l’himne del Siuranenc. Tot això acompanyat d’un entranyable dinar de germanor.

Durant aquests 20 anys, el Siuranenc ha assolit força èxits esportius, tant en competició d’equips com individual, destacant el títol de Copa Generalitat aconseguit l’any 2013, a més de dos subcampionats en aquesta mateixa competició (2011 i 2014). També destaquen els dos tercers llocs aconseguits en el Campionat de Catalunya de Clubs (1998 i 2013).

Dels molts èxits aconseguits individualment pels jugadors i jugadores del club destaca l’aconseguit per Marta Solé formant part de la selecció catalana de bowling six a la primera Copa Intercontinental celebrada a El Salvador -hi van participar Catalunya, Guatemala i El Salvador- on es va proclamar campiona del món individual (màster i a la suma).

En l’actualitat el Siuranenc compta amb més de seixanta socis i sòcies de totes les edats -des dels 8 als 80 anys- i és el club de Catalunya amb més llicències federatives de bitlles catalanes.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades