HOME




   
 
BITLLES CATALANES : DESÈ ANIVERSARI DEL CB SANT SEBASTIÀ DE CASTELLSERÀ  (02.09.2014)
     
 
El passat 30 d’agost es va disputar el 1r Campionat Vila de Castellserà amb motiu de la celebració del desè aniversari del Club de Bitlles Sant Sebastià d’aquesta localitat urgellenca. Deu clubs vinguts de tot Catalunya van gaudir conjuntament amb el club local d’una gran festa bitllaire.

El campió del torneig va ser el C.B. Ametllers (Cervera), que es va imposar en una gran final al C.B. la Galera, segon classificat, i al C.B. Benavent de Segrià, que va ser el tercer. El torneig individual va ser per Joan Lleixà de la Galera, que va derrotar en la final a Tonet Martí de Bellpuig. També hi van prendre part equips del C.B. Siuranenc d’Horta (Barcelona), C.B. Sabadell, C.B. Alls Secs Piquen (Mont-ras), C.B. Tàrrega, C.B. Vallverd d’Urgell, C.B. Ivars i C.B. Sant Sebastià de Castellserà.

Tots els assistents van tenir l’oportunitat de contemplar una exposició de fotos històriques del club amfitrió i gaudir d’un excel•lent dinar de germanor. Després d’aquest dinar tots els clubs presents van rebre un record commemoratiu de la diada.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades