HOME




   
 
BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ I MOISÉS PÉREZ CAMPIONS DEL V TORNEIG JOVENTUT   (06.10.2014)
     
 
Axel Guimó i Moises Pérez del Club Diagonal campions per segon any consecutiu del Trofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts - V Torneig Joventut Al-vici. La parella va liderar la competició en tot moment enfrontant-se en la partida final de defensa de posició a la parella formada per Lia Mojarro (Club Seven-3) i Marcial Ovide (Club Diagonal) que va superar per 34 pals. 446-412)

En l’enfrontament pel 3r i 4r lloc, la parella formada per, Francisco Hernández (C. Diamond) i Jairo Larotta (C.Cats), es van imposar amb comoditat a la parella del Joventut amb Fernando Gómez i Jochi Estevez. (508-382)

Cal destacar els bons resultats del torneig que va fet molt difícil la classificació per la final. La millor partida masculina va estar per Jairo Larotta amb 289 pals, mentre que Lia Mojarro aconseguia la millor partida femenina amb 268 pals, pel que fa a les millors sèries han estat per Marcial Ovide amb 1438 pals, 239,66 de mitjana en categoria individual i Axel Guimó i Moisés Perez. amb 2848 pals (237,33 de mitjana) amb categoria de parelles.

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec de Joan Creus, president del club Joventut Al-Vici, acompanyat per Jordi Soto, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Lluis Montfort, vicepresident 2n de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Marcial Ovide, director de Baix Bowling .

Un total de 35 parelles han pres part a la competició, celebrada del 28 de setembre al 5 d’octubre a Baix Bowling i organitzada pel Joventut Al-Vici, C.B., amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i les instal•lacions de Baix Bowling.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto1: Parella campiona amb Jordi Soto, Joan Creus, Lluís Montfort i Marcial Ovide

Foto 2: Podi

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades