HOME
   
 
FCBB: QUINZE CLUBS GUARDONATS A LA FESTA DE CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO  (28.10.2014)
     
 
Divendres passat es va celebrar la 31a edició de la Festa Homenatge als Clubs de Catalunya “Campions” del Mundo Deportivo, 15 clubs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling van rebre el trofeu de mans de la Regidora d’Esports Sra. Maite Fandos

En la modalitat de Bowling, Club Bowling Les Corts de Barcelona, (campiones Lliga catalana femenina, Bowling Club Diagonal de Barcelona (campions de lliga catalana 1a divisió masculina. El Diamond Bowling Club de Sabadell ( campions 2a divisió masculina, ascens a 1a), Granollers Bowling Club (ascens a 2a divisió), Joventut Al-Vici C.B. de Castelldefels (ascens divisió d’honor lliga estatal), Nàstic Bowling Club de Tarragona, (ascens a 1a i 2a divisió) i Nou Bowling Club de Mataró (ascens a 2a divisió).

En Bitlles Catalanes, Club BC. Alls Secs Piquen de Mont-ras, (campions Lliga Catalana grup 2), Club de Bitlles Benavent (campions Lliga Catalana grup 6); Club de Bitlles La Galera (campions Lliga Catalana grup 1 i campions Campionat de Catalunya de Clubs); Club Bitlles Sant Sebastià de Castellserà (campió Lliga Catalana grup 8); i Club de Bitlles Sagrada Família (Campions de Lliga Catalana grup 4).

El Club de Bolos Leonenes Dama de Arintero de Barcelona va rebre el guardó com a campió de la Lliga Catalana 2014 de Bolos Leoneses.

http://campions.mundodeportivo.com/galeria.php?dep=7

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades