HOME




   
 
BOLOS LEONESES: DANIEL DIEZ CAMPIÓ DEL12È MÀSTER DE CATALUNYA   (10.11.2014)
     
 
Els millors jugadors de primera i segona categoria dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya: El Negrillón, Horta i Dama de Arintero van competir diumenge passat en la 12a edició del Màster de Catalunya que es va celebrar a les pistes del Club Dama de Arintero situades al Parc de Joan Miró de Barcelona.

En primer categoria,clara victòria dels jugadors del Club El Negrillón de l’Hospitalet que es van fer amb el podi, Daniel Diez amb un total de 363 punts, es va erigit campió seguit per Eutimio López i Ramon Cuesta amb 316 i 304 punts respectivament.

En la segona categoria i en una final molt ajustada Juan Antonio Fernández (214 punts) del Club El Negrillon , es va imposar a Tomás Álvarez (213 punts) del Club Dama de Arintero, el tercer lloc va estar per Demetrio González del Club d’Horta amb 213 punts.

La competició que va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans dels presidents dels Clubs, El Negrillon, Dama de Atrintero i Horta, acompanyats per Roser Romero, gerent de la Federació.

L’esdeveniment va aplegar un públic nombrós tan durant les fases eliminatòries com a la final. La competició va estar perfectament organitzada pel Club de Bolos Leoneses Dama de Arintero, amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades