HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ALVARO CARDONA I MARIBEL MONFORT CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (30.11.2014)
     
 
Èxit dels jugadors dels Club Barcelona i Joventut Al-vici en aquesta primera edició del Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Hort dels 27 al 30 de novembre.
Álvaro-José Cardona (Club Barcelona) amb un total de 1958 pals s’ha erigit campió de la competició, el segon lloc ha estat pel jugador del Club Joventut Al-vici, Ignasi Moles (1911 pals) que ha superat per 6 pals al seu company de club Ramon Guasch (1905 pals), Ramon Guasch també va assolir la millor sèrie de classificació amb un total de 1362 pals.

En la categoria femenina, les 3 medalles han estat per les jugadores del Club Barcelona, Maribel Monfort amb 1849 pals, ha guanyat amb comoditat la final seguida per Glòria i Àngels Sala, amb 1741 i 1620 pals respectivament.

La competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha finalitzat amb el tradicional lliurament de medalles de mans de, Ivan Agustí, president del Club Bowling Terrassa, Albert Roca, president del Club Seven-3 i Marcial Ovide, director del centre, acompanyats per Roser Romero, gerent de la FCBB.

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades