BOWLING TENPIN: MOISES PÉREZ CAMPIÓ DEL TORNEIG DE REIS  (13.01.2015)

Moisés Pérez del Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, es va erigir campió del 2n Torneig de Reis en vèncer Ignasi Moles del Club Joventut de Castelldefels, en la darrera eliminatòria, per 228 a 178.

En la primera eliminatòria de la final, Moisés Pérez es va imposar a Joan Vall del Sweetrade BC de Les Franqueses i campió de la 1a edició, per 190 a 156, d’altra banda Ignasi Moles es va desfer d’Axel Guimó del Club Diagonal, per 213 a 181.

Pel que fa als rècord individuals, Moisés Pérez es va fer amb la millor partida 278 i la millor sèrie de repesca amb 1373 pals, mentre Axel Guimó del Club Diagonal, amb 1260 aconseguia la millor primera sèrie. En categoria femenina la millor partida i sèrie va estar per Íngrid Jullià del Club Bowling Les Corts de Barcelona, amb 237 i 1187, la millor sèrie de repesca va estar per Cristina Sanz amb 1186 també jugadora del Club Les Corts.

La competició es va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus de mans de Marcial Ovide, director del torneig.

Un total de 66 esportistes de 16 clubs catalans van prendre part a la competició que va tenir lloc del 3 a l’11 de gener a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.