BOWLING TENPIN: ARTUR COLOMER 9È A L’OPEN DE VIDY  (17.02.2015)

El passat cap de setmana va tenir lloc el 13th Track International Tournament de Vidy, en el que hi van participar un equip del Sweetrade Bowling Club de Les Franqueses, format per Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Vall i Patrick Guerre.

Artur Colomer es va classificar en la 9a posició en la modalitat individual, amb un total de 2828 pals, mentre que en la modalitat de parelles juntament amb Àlvar Cardona van aconseguir la 25 plaça, la parella formada per Joan Vall i Patrick Guerre es van classificat en 61 posició, d’un total de 84 parelles. Àlvar Cardona que també va competir amb Lauriane Celié (França) en la modalitat de parelles, es va quedar a les portes de la final.

Un total de 107 esportistes de 8 federacions europees van prendre part a la prestigiosa competició, que va tenir lloc del 12 al 15 al Bowling Lausanne Vidy