HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ES POSEN EN MARXA ELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (19.02.2015)
     
 
El cap de setmana 21/22 de febrer es posa en marxa la competició individual de bitlles catalanes d’aquesta temporada. En aquesta quarta edició dels Circuits Individuals, dividits en categories d’edat, hi ha hagut una gran inscripció que s’acosta els 500 participants.

Dissabte dia 21 es disputarà la primera jornada dels circuits Infantil (per a jugadors/es de categoria benjamina, alevina i infantil), i el Sub 25 (cadet, juvenil i sènior menor de 25 anys). Hi haurà competició a Linyola (Pla d’Urgell), Castellar del Vallès (Vallès Occidental), Godall (Montsià), i Palamós (Baix Empordà).

El diumenge 22 es posarà en marxa el Circuit Sènior (per a jugadors/es cadets, juvenils i sèniors de totes les edats), a la Galera i Amposta (Montsià), Vall d’Hebron (Barcelona), Salomó (Tarragonès), Castellar del Vallès (Vallès Occidental) Tàrrega (Urgell), Ponts (Noguera), Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell), Tordera (Maresme), i Mont-ras (Baix Empordà).

Les següents jornades d’aquests circuits tindran lloc els caps de setmana 21/22 de març, 25/26 d’abril i 9/10 de maig. Els millors jugadors i jugadores, un cop finalitzades totes les jornades, es classificaran pel Campionat de Catalunya Individual, que se celebrarà a Godall (Montsià) el 6 de juny, per a les categories del circuit infantil i a Ponts (Noguera), el dia 14 de juny per a les categories sènior i sub 25.


Foto: les millor jugadores en categoria alevina del circuit 2013-14

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades