HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS GRUPS PER A LES FINALS DE LLIGA CATALANA DE SEGONA DIVISIÓ MASCULINA  (24.02.2015)
     
 
Les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, van acollir la tercera concentració de la Lliga Catalana de segona divisió masculina. La jornada es va celebrar els dies 7 i 8 de febrer i van quedar definits els grups per disputar les finals per l’ascens i permanència.

Sweetrade A (Les Franqueses del Vallès), Joventut Al-vici (Castelldefels), Cat Figueres B (Figueres), Barcelona B, Black Bowl (Platja d’Aro) i Seven-3 B (Sant Esteve Sesrovires), lluitaran en el grup d’ascens, mentre el grup per la permanència el formen, Nàstic B (Tarragona), Flecha-1 (Barcelona), Nou A (Mataró), Diagonal B (Sant Vicenç dels Horts) Granollers i Penedès (El Vendrell).

L’equip del Sweetade Bowling Club amb 104 punts ha liderat en tot moment el grup A d’aquesta divisió, Black Bowl i Barcelona amb 92 punts han estat els millors del grup B.

Pel que fa a la classificació individual, els jugadors del Sweetrade, Víctor Hurtado i Joan Piqué encapçalen la classificació del grup A, seguits de Pedro Jimenez del Club Diagonal, els millors del grup B son; Sergio Rodriguez i Pere Escobar del Black Bowl i en tercer lloc el jugador del Joventut AL-vici, Sasha Maldonado.

Platja d’Aro acollirà les semifinals, els dies 14 i 15 de març, a les instal•lacions Ilusiona d’Aro Bowling, la jornada final se celebrarà els dies 9 i 10 de maig a les instal•lacions Ilusiona Diagonal Mar de Barcelona.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Equip Black Bowl

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades