HOME




   
 
BITLLES CATALANES: L’ EQUIP DELS ALLS SECS PIQUEN CAMPIÓ PER SEGON ANY CONSECUTIU DE LA LIGA DE GIRONA  (17.03.2015)
     
 
L’equip del Clubs Alls Secs Piquen de Mont-ras, format per Maria Cuenca, Tello Berrocal, Jordi Burgas, Julian Rivera, Manolo Velasco, Rafa Contreras, José Luís Sánchez i Gonçal Mato, es va erigir campió de la Lliga Girona de primera divisió per segon any consecutiu.

L’Empordanet de Begur, amb Raül Leyes, Elena Sicars, Maria López, Francisco Piedra, Rosa Segura i Miquel Llorà va aconseguir la segona posició amb un total de 21 punts al superar per dos punts a l’equip de Vall-llobrega.

El campió de la segona divisió ha estat l’equip “A” del Club de Bitlles Begur, format per, Joan Josep Segura, Emilio Calderon, primer i segon classificats individuals, juntament amb Mònica Ortiz, Albert i Manel Plaja, Eduardo Romero i Encarna Vega. El conjunt de Begur ha estat l’únic equip invicte en tota la lliga assolint els 28 punts en joc. L’equip Mas Solei de Mont-ras s’ha fet amb la segona posició amb 22 punts.

Mont-ras va acollir la jornada final que va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus als campions de mans d’Ernest Dader, delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Un total de 16 equips i 112 jugadors han participat a la Lliga de Girona.

Foto1: CBC Begur campió 2a divisió
Foto 2: Campions i subcampions primera i segona

http://www.fcbb.cat/calendari_catalana.asp

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades