HOME




   
 
BITLLES CATALANES: SALOMÓ BLAU CAMPIÓ DE LA LLIGA CAMP-PRIORAT  (15.04.2015)
     
 
L’equip de la Secció de bitlles de la Societat Cultural Salamonenca, Salomó Blau, s’ha proclamat campió de la Lliga Camp-Priorat de bitlles Catalanes 2014/2015. En una final de lliga molt emocionant, els de Salomó van superar per només dos punts al segon classificat, el Bellmunt del Priorat B, i en quatre al tercer, el Cabacés Verd – campió de l’edició anterior – que va acabar empatat a punts amb el Bellmunt A, quart classificat.

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Carles Pujol (Bellmunt B), Martí Robles (Cabacés Groc), José Antonio Moreno (el Rajoler), Francisco Carrión (Raboses Vilella Baixa A), i Victòria Morales (Bellmunt B).

Les dues últimes jornades es van disputar al camp de futbol de Salomó (Tarragonès), el passat diumenge 12 d’abril. El lliurament de trofeus, a càrrec de Gemma Millan, delegada de la FCBB a Tarragona, i Anaïs Tomsen, delegada de la Lliga Camp-Priorat, va estar presidit per l’alcalde de Salomó, Antoni Virgili, i pel president de la Societat Cultural Salamonenca, Joan Borràs.

Foto: Salomó Blau - equip campió

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades