HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TERMITES LLEFIÀ C CAMPIÓ DE LA LLIGA BARCELONA  (17.04.2015)
     
 
El equips C i B del C.B.C. Termites Llefià s’han proclamat campió i subcampió de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes 2014/2015. El tercer classificat ha estat el Siuranenc d’Horta C, equip que havia guanyat les dues últimes edicions de la lliga. Els dos equips badalonins han dominat amb claredat la segona fase de la lliga, on s’enfrontaven, a més del Siuranenc C, al Castellar – 4t classificat – i al Fusta i Ferro (Salelles-Bages), que s’ha classificat en cinquena posició.

Individualment els millors jugadors de la temporada han estat José Cruz i Fina García, de Castellar del Vallès, seguits de Jorge Bort del Siuranenc d’Horta B i de Rosa Jounou del Fusta i Ferro.

Diumenge 12 d’abril, es van disputar les dues últimes jornades a les pistes de Sant Pere de Riudebitlles, un cop finalitzada la competició, va tenir lloc el lliurament de trofeus als equips campions de la mà del Sr. Sixto Moreno, alcalde de Sant Pere de Riudebitlles, Abel Sensarrich, Vicepresident 1r de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Elena Martí en representació del club local.

Foto: Termites Llefià C, amb Elena Martí, Abel Sensarrich i Sixto Moreno

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades