HOME




   
 
BOWLING TENPIN: SWETRADE I LES CORTS ELS EQUIPS MÉS GUARDONATS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (19.04.2015)
     
 
El Sweetrade Bowling Club, de les Franqueses del Vallès amb 8 medalles s’ha erigit com a millor club en els Campionats Nacionals de Catalunya 2015, seguit del Club Bowling Les Corts de Barcelona amb 5 medalles, el Club Seveb-3 de Sant Esteve Sesrovires ha estat tercer amb 4 medalles.

El conjunt de les Franqueses format per, Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Vall i Raúl Gálvez juntament amb Joan i Xavier Piqué, han estat els campions per equips i parelles masculines.

El Club Les Corts format per, Cristina Sanz, Íngrid Julià, Roser Romero i Sandra Torrents, ha estat el millor equip femení, aconseguint les medalles d’or i plata en la prova de parelles i l’or en la prova individual.

Medaller, prova equips: 1. Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Vall i Raúl Galvez; 2. Diagonal, Axel Guimó, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Sergi Montaña; 3. Seven-3, Juan Bustos, David López, Francisco Hernández i Sergio Retamal. Prova individual masculina, Moisés Pérez; 2. Àlvar Cardona; 3. Artur Colomer. Prova individual Femenina,1. Sandra Torrents; 2. Sandrine Hervé (Empuriabrava); 3. Íngrid Julià. Prova parelles masculina, 1. Àlvar Cardona i Joan Vall; 2. Axel Guimó i Moisés Pérez; 3. Artur Colomer i Raúl Gálvez. Prova parelles femenina, Cristina Sanz i Íngrid Julià; 2. Roser Romero i Sandra Torrents; 3. Keyla Vásquez i Lia Mojarro. Parelles mixtes, Rosa i Valentí Mas (Club Vallès); 2. Rafaela Carmeiro i Marcos Gordo (Club Barcelona); 3. Carmen Carneiro i Francesc Riera (Club Barcelona). Per categories, 2a masculina, David López (Club Seven-3); Joan Vall i Joan Pique (Sweetrade); 3a masculina, Jairo Larotta (Cats); José Rubio (Xtreme) i Luzdivino Recio (Cat Figueres), 2a femenina, Sandrine Hervé (Empuriabrava), Carmen Carneiro (Barcelona) i Roser Romero (Les Corts). Parelles 2a masculina, David López i Sergio Retamal, Joan i Xavier Piqué, Magí Santacana i Javier Crepí (Club Seven-3); 3a masculina, Ramon Guasch i Xavier Julià (Joventut Al-vici), Pedro Jimenez i Marc Martin (Diagonal); Jordi Ambrós i José Rubio (Xtreme). 2a femenina, Sandrine Hervé i Marysé Palou (Empuriabrava), Francisca Melèndez i Sandra Oliva (Club Seven-3).

Pel que fa als rècords del campionat: millor sèrie masculina Moisés Pérez, amb 1414 pals, Joan Piqué amb 274 Pals ha aconseguit la millor partida masculina, la millor partida de parelles l’han assolit, Moisés Pérez i Axel Guimó amb 532 pals, en l’apartat femení, Sandrine Hervé ha aconseguit la millor sèrie amb 1216 i la millor partida juntament amb Irene Molera (Club Seven-3) amb 257 pals, la millor partida de parelles ha estat per Roser Romero i Sandra Torrents amb 458 pals.

Un total de 133 esportistes de 17 clubs catalans han participat a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

La competició ha constat de 3 sèries que s’han disputat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts de gener a abril. Els Campionats de Catalunya clouran amb la Copa Generalitat en la que hi participaran els 12 millors clubs.

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades