HOME




   
 
BOWLING TENPIN: FERNADO GÓMEZ CAMPIÓ II OPEN SÈNIOR  (27.04.2015)
     
 
Fernando Gómez del Club Joventut Al-vici de Castelldefels amb un total de 1934 pals (214,89 de mitjana)i Maribel Monfort del Club Barcelona es van erigir campions del II Open Sènior que es va celebrar diumenge passat a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

Javier Crespí del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires i José García del Diamond Bowling Club de Sabadell, van completar el podi masculí. Xavier Julià del Club Joventut Al-vici va ser 4a i Álvaro-José Cardona del Club Barcelona 5è. Maribel Monfort no va tenir oponents en aquesta ocasió al ser la única participant femenina.

Acabada la competició es va procedir al lliurament de trofeus de mans de Jordi Soto, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts acompanyat per Lluís Montfort, vicepresident 2n de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Joan Creus, president del Club Joventut Al-vici, i Carla Teres en representació de Fisioestètica Barcelona.

Un total de 31 esportistes han pres part a la competició organitzada pels clubs,
Barcelona, Joventut Al-vici i Seven-3, amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Restaurant Cal Chicho i Fotoestètica Barcelona, i el suport de la FCBB.


http://www.fcbb.cat/qubic_socials.asp

Foto: Guardonats amb Jordi Soto

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades