HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB PENYA DEL BISTEC DE TORDERA CAMPIÓ DE CATALUNYA  (02.06.2015)
     
 
L’equip del C.B. la Penya del Bistec, format per Xavier Mena, Llorenç Serra, Jaime López, Jaume Carbó, José Luís Gómez, David Roura i Joaquim Caballé, s’ha proclamat per primera vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a Salomó (Tarragonès), el dia 31 de maig, organitzat per la secció de bitlles de la Societat Cultural Salamonenca. L’equip del Maresme ja s’havia proclamat campió del grup 4 de Lliga Catalana aquesta mateixa temporada.

En aquesta 21a edició del campionat de Catalunya hi han participat 15 equips de tot el país. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els cinc millors s’han classificat per a la final. L’equip de Tordera, que havia entrat com a cinquè millor equip en les partides de classificació, ha aconseguit en la final 359 punts, superant el C.B. Lloreta Kin de Cervera (357), el C.B. Vall-llobrega (348), el C.B. Guinardó (338), i el C.B. la Galera (330), que va ser el campió de l’any 2014.

El lliurament de trofeus ha estat presidit per l’alcalde Salomó, Anton Virgili, i l’han acompanyat Maria Teresa Rull, regidora, Joan Borràs, president de S.C. Salamonenca, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Gemma Millan, delegada a Tarragona de la FCBB i Francesc Hierro, Jordi Calvet i Josep Maria Roig en nom de la secció de bitlles de Salomó. L’organització ha comptat amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de Salomó, la UFEC i el Consell Català de l’Esport.

Foto: C.B. la Penya del Bistec

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades