HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2015  (09.06.2015)
     
 
El passat dissabte 6 de juny, es va celebrar a Godall (Montsià), el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 34 nens i nenes representant a 12 clubs de tot el país. Tots els nens i nenes van disputar dues partides i van demostrar que tot i la seva joventut també saben competir.

En categoria benjamina femenina es va proclamar campiona de Catalunya Sara Arasa seguida de Maria Rangel i Ainhoa Cardona (totes tres de Godall). En nois el campió va ser Nil Berlanga (Siuranenc d’Horta), seguit de Lleonard Cortiella (la Galera), i Marc Vidal (la Sénia)

Carla Fernández (Termites Llefià), va ser primera en la categoria alevina femenina, seguida de Júlia Legua (Termites Llefià), i Alba Perea (Castellar). Albert Ferrando (Salomó) va ser el campió dels alevins masculins, seguit d’Oriol Moreno (Castellar).

En infantil, Laia Roura (la Penya del Bistec), va quedar campiona femenina, sent segona Irati Bort (Siuranenc d’Horta), i tercera Maria Igual (la Galera). En infantil masculí primer va ser Ricardo Gómez (la Penya del Bistec), seguit Àngel Asensio (Ponts), i Jordi Benzal (Castellserà).

Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva classificació en el Circuit Individual Infantil, i els premis corresponents al Campionat de Catalunya de mans de Teresa Esmel, alcaldessa de Godall, Maria Cinta Espuny, Representant territorial a les Terres de l’Ebre del Consell Català de l’Esport, Gemma Millán, delegada a Tarragona de la FCBB, i Francisco Aguiar, president del C.B. Godall, organitzador del campionat.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades