BOWLING: ARTUR COLOMER CAMPIÓ DEL TORNEIG DIAMOND  (22.06.2015)

Artur Colomer del Sweetrade Bowling Club les Franqueses, guanya el 3r Torneig Diamond Bowling Club en la final que va tenir lloc aquest diumenge passat a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa.

Els millors 20 jugadors classificats de les sèries prèvies van prendre part a les semifinals, donant pas a la final per eliminatòria. En el primer enfrontament, Axel Guimó del Club Diagonal i campió de les dues primeres edicions, va estar eliminat per Artur Colomer en una ajustada partida (252 a 254), paral·lelament Irene Molera del Club Seven-3, va superar a Antonio Pino (Club Diamond) amb comoditat (207-178). La partida final Artur Colomer es va imposar a Irene Molera per 205 a 182)

Albert Metschke del Diamond Bowling Club va aconseguir la millor partida del torneig scratch amb 254 pals, mentre que la millor sèrie en handicap va estar per Irene Molera a 1338 mentre Marcial Ovide amb 1283 pals, aconseguia la millor sèrie scratch

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de premis a càrrec Josep Oriol Navarro i Jessica Toro, president i vicepresidenta del Club organitzador.

Un total de 55 esportistes de 14 clubs catalans han pres part a la competició, celebrada del 15 al 21 de juny a les instal·lacions de New Pack Vallès de Terrassa, i organitzada pel Diamond Bowling Club, amb el patrocini de New Park Bowling Parc Vallès i el suport de la Federació Catalana de bitlles i bowling.

Foto 1: Artur Colomer amb Irene Molera i Axel Guimó
Foto 2:Podi de campions amb el president i vicepresidenta del Diamond BC