HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB SIURANENC D’HORTA CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (29.06.2015)
     
 
El C.B. Siuranenc d’Horta es proclamar campió de la dotzena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge a la Zona Esportiva de Godall (Montsià). L’equip del barri d’Horta de Barcelona (Barcelonès), format per Josep Maria Vilar, Mario Lucero, Jorge Bort, Joana García, Ferran Herrera, David Cibeira i Toni Solé, es va imposar amb autoritat en la gran final al C.B. Miralcamp (361 a 338).

Els hortencs van vèncer en quarts de final a Can Folguera (Sta. Perpètua de Mogoda), i en semifinals al Guinardó (Barcelona), que en quarts havia batut a l’equip del Lloreta Kin (Cervera). Per la seva banda, el Miralcamp va guanyar al COP (Barcelona), en quarts de final i a Alls Secs Piquen (Mont-ras), campió del 2014, en semifinals. Els Alls Secs havien superat a l’Amposta en una extraordinària partida en quarts de final (414 a 371).

El lliurament de premis va estar presidit per Teresa Esmel, alcaldessa de Godall, acompanyada de Jesús Millán, regidor d’esports, Cinta Espuny, Representant territorial del Consell Català de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Gemma Millan, delegada de la FCBB a Tarragona, i Francisco Aguiar, president del Club de Bitlles Godall, organitzador de la competició.

Foto portada: Siuranenc i Miralcamp amb les autoritats
Foto 2: Siuranenc amb la copa

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades