BOWLING TENPIN: CARDONA, MONTAÑA, SANZ I SEOANE CAMPIONS DE LA LLIGA PIN D’OR  (09.07.2015)

L’Equip The Killers format per Àlvar Cardona, Sergi Montaña, Cristina Sanz i Miguel Seoane, van ser els campions de la 4a Lliga Pin d’Or, amb un total de 204 punts i una mitjana d’equips de 204,58, en segona posició repeteix l’equip Paper Groc, amb Alvaro-José Cardona , Fernando Sanz i Ricardo Franco, amb 239 punts i una mitjana de 200,11 pals, el tercer lloc va estar per United Colors format per Fernando Gómez, Íngrid Julià i Jordi Tubella, campions de la 3a edició, aquest amb 238 punts i una mitjana de 201,75.

Àlvar Cardona del The Killers es va fer amb el guardó com a campió de la final individual amb una sèrie de 873 pals, seguit del seu company d’equip Sergi Montaña amb 865 pals, el tercer lloc va estar per Álvaro-José Cardona de l’equip Paper Groc amb 851 pals. La final individual la disputen els 12 millors jugadors classificats de la lliga.

En l’apartat dels rècords cal destacar la millor sèrie d’equip assolida per The Killers amb 2583 pals 2215 de mitjana, la màxima partida masculina i femenina han estat per Àlvar Cardona i Ìngrid Julià amb 288 i 258 pals respectivament, Cristina Sanz ha estat la millor jugadora femenina amb una mitjana de 194,94.

Un total de 37 esportistes han format els 8 equips que han pres part a la competició celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts d’octubre 2014 a juny de 2015.

La competició homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat organitzada pel Joventut Al-vici C.B.
Dimarts 16 de juny un cop acabada la final individual va tenir lloc el tradicional lliurament de trofeus de mans de Joan Creus president del club organitzador.