HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CRISTINA SANZ I AXEL GUIMÓ CAMPIONS DE CATALUNYA DEL QUBICA-AMF  (20.09.2015)
     
 
Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts de Barcelona i Axel Guimó del Bowling Club Diagonal, s’han erigit campions del Campionat de Catalunya Qubica-AMF, que s`ha celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling del 16 al 20 de setembre i representaran a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a la Copa del Món Qubica-AMF 2015, que tindrà lloc a Sam’s Tawn - Las Vegas (EUA) del 13 al 20 de novembre de 2015.

Cristina Sanz, va liderar en tot moment la competició i va guanyar amb comoditat el títol femení seguida per la seva companya d’equip ïngrid Julià. Per Cristina, aquesta serà la tercera participació a la prestigiosa competició. Cristina també va obtenir la millor sèrie de classificació amb 1135 pals, la millor partida va ser per Íngrid Julià amb 225 pals.

En la categoria masculina, Axel Guimó va supera als seus contrincants en la final Peterssen, amb 3206 pals, seguit per Àlvar Cardona del Sweetrade Les Franqueses (3178 pals) i Marcial Ovide del Club Diagonal (3138 pals). Cal destacar els bons resultats aconseguits en aquesta edició, Àlvar Cardona va assolir una partida perfecta, 300 pals, mentre Marcial Ovide es va classificar amb una sèrie de 1486 (247,67 de mitjana).

Un total de 35 esportistes d’11 clubs catalans han pres part a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de Roser Romero, gerent de la FCBB, acompanyada per Eloi Cinca, col·laborador del torneig.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto: Podi amb els campions i campiones

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades