BOWLING TENPIN: JOVENTUT AL-VICI CAMPIÓ DEL MEMORIAL JOSEP MARIA OLIVA  (26.10.2015)

L’Equip del Joventut Al-vici de Castelldefels format per, Fernando Gómez, David Ansaldo, Miquel Àngel Roig i Ricardo Franco es van fer amb el trofeu de campions del Memorial Josep Maria Oliva, amb un total de 4863 pals, celebrat els dies 24 i 25 d’octubre a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa.

El segon premi va estar pel conjunt del Sweetrade format per, Artur Colomer, Àlvar Cardona, Xavier Piqué i Margarita Roa, amb un total de 4759 pals, el tercer classificat va ser l’equip del Bowling Club Granollers amb, Antonio Segura, Josep Delgado, Patrick i Álvaro Torres i Eric Vilaró empatats a pals amb l’equip segon classificat.

El trofeu a la millor parella del torneig va ser per Fernando Gómez i David Ansaldo del Joventut Al-vici.

Onze equips van participar a la competició que dóna pas a la Lliga Interclubs que començarà el 16 de gener de 2016.