HOME




   
 
BOLOS LEONESES: RAFAEL BRETONES CAMPIÓ DEL MÀSTER  (08.11.2015)
     
 
Els millors jugadors de primera i segona categoria dels tres clubs de bolos leoneses de Catalunya: El Negrillón, Dama de Arintero i Horta han disputat aquest matí la 13a edició del Màster de Catalunya celebrat a les pistes del Club Bolos Leoneses de Horta situades a la Plaça de la Clota.

Les finals han estat molt ajustades en les dues categories, Rafael Bretones del Club d’Horta s’ha fet amb el títol amb un total de 326 punts seguit de Santiago Martínez del Club El Negrillón de L’Hospitalet amb 324, el tercer lloc ha estat per Eutimio López també del Negrillón amb 300 punts.

En la segona categoria, clar triomf del club amfitrió, Felix Chico amb 313 punts ha estat el campió seguit per Luís Manuel Gonzalez amb 312 punts, Marcelino Tejerina amb 310 punts ha completat el podi

La jornada s’ha clos amb el tradicional lliurament de trofeus de mans dels presidents dels Clubs, El Negrillon, Dama de Atrintero i Horta, acompanyats per Roser Romero, gerent de la Federació.

L’esdeveniment ha comptat amb un nombrós públic tan en les fases eliminatòries com a la final. La competició ha estat perfectament organitzada pel Club de Bolos Leoneses d’Horta, amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades