BOWLING TENPIN: 51A COPA DEL MÓN QUBICA-AMF  (23.11.2015)

Cristina Sanz, representant catalana a la 51 Copa del Món Qubica-AMF, es va classificar en la 30a posició amb un total de 4495 pals (187,29 de mitjana) mentre el representant masculí, Axel Guimó, amb 4752 pals (198 de mitjana) en la 36a posició.

Un total de 156 esportistes (70 dones i 86 homes) de 86 països van prendre part a la competició que van acollir les 56 pistes de Sam’s Town Bowling Center a Las Vegas (EUA) del 13 al 20 de novembre.

Els campions de la Copa del món 2015, han estat, Clara Juliana Guerrero (Colòmbia), per segon any consecutiu, que va vèncer a Shannon Pluhowsky (EUA) per 2 a 0 a la final de defensa de posició, mentre en categoria masculina, Siu Hong Wu de Hong Kong, es va imposar per 2 a 0 al Sud-africà Francois Louw que va liderar en tot moment la competició.