BOWLING TENPIN: JORDI AMBRÒS I FRANCISCA NÚÑEZ CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (09.12.2015)

Èxit dels jugadors del Club Barcelona en la segona edició del Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Hort del 26 al 29 de novembre.

En categoria masculina, Jordi Ambròs, del club Barcelona, es va erigir nou campió de Catalunya Sènior amb un total de 1991 pals, seguit de Manel Ciero, també del Club Barcelona amb 1932 pals, el tercer lloc va estar pel veterà José Martinez del Nàstic de Tarragona, amb 1898 pals. En la categoria femenina, les 3 medalles han estat per les jugadores del Club Barcelona, Francisca Núñez amb 1810 pals, seguida per Glòria i Àngels Sala, amb 1791 i 1725 pals respectivament.

Cal destacar la bona forma dels nostres veterans, amb molt bons resultats en general, la millor sèrie del campionat va estar per Jordi Ambròs amb 1292 (215,33 de mitjana). Joan Creus del Joventut va assolir la millor sèrie de classificació amb 1269 (211 de mitjana), José Martínez i Ricardo Franco (Club Joventut) amb 268 pals varen compatir la millor partida. Pel que fa a la categoria femenina, Francisca Núñez va aconseguir la millor sèrie amb 1109 pals (184,83 de mitjana) mentre la millor partida va ser per Glòria Sala amb 237 pals.

Francisca Núñez i Jordi Ambròs, representaran a la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Copenhaguen (Dinamarca) del 25 de juny a l’1 de juliol de 2016.

A la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i van participar 24 esportistes de categoria sènior de 7 clubs catalans. El lliurament de medalles va anar a càrrec de Lluís Montfort, vicepresident 2n de la Federació.