HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 3A JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS   (05.02.2016)
     
 
500 bitllaires de tot Catalunya i totes les edats, representant a 66 clubs diferents, van participar en la 3a jornada del Circuits Individuals de Bitlles Catalanes, celebrada el passat cap de setmana 30/31 de gener, distribuïts en 14 seus repartides per tot el territori català.

En aquesta competició, en categoria sènior i sub 25, tots els esportistes disputen un màxim de 15 partides, comptant per a la classificació final les 10 millors que hagi fet cada bitllaire. En les categories benjamina, alevina i infantil, el total de partides és de 10 i compten les 6 millors. Els primers classificats de cada categoria es classifiquen per disputar el Campionat de Catalunya Individual.

La disputa d’aquesta 3a jornada va servir per estrenar les noves pistes del Club de Bitlles Vall-llobrega, situades al carrer Rei Lotari d’aquesta població del Baix Empordà. Tot i que cada vegada hi ha més clubs que gaudeixen d’un equipament adequat, després de 27 anys de competició federada, encara hi ha massa clubs que no disposen de les instal·lacions necessàries per a la pràctica i promoció de les bitlles catalanes.

Foto: noves pistes de Vall-llobrega (Baix Empordà)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades