HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS GRUPS PER A LES FINALS DE LLIGA CATALANA DE SEGONA DIVISIÓ MASCULINA  (15.03.2016)
     
 
Salt va acollir la darrera jornada de Lliga Catalana de segona divisió, la competició va tenir lloc a les instal·lacions Ilusiona Girobowling els dies 5 i 6 de març on es van definir els grups que disputaran les finals d’ascens i permanència.

Els equips dels Clubs, Empuriabrava (Roses), Seven-3 (Sant Esteve Sesrovires), Granollers (Montmeló), Joventut Al-vici (Castelldefels), Terrassa (Terrassa) i Sweetrade (Les Franqueses del Vallès), jugaran la final d’ascens a primera, mentre que els equips, Flecha-1 i Seeker’s (Barcelona), Girona (Salt), Diamond (Sabadell), Nou (Mataró) i Cat Figueres (Figueres), ho faran per mantenir la categoria.

En la classificació general, el conjunt d’Empuriabrava format per Juan Luzdivino Recio, Domingo Puentes, Yuris Alcides, Ender R. Ortiz, Marcio Ferreira i Pedro Ortiz, han marcat la diferència amb un total de 110 punts seguits del Seven-3, amb José M. Rubio, Javier Crespí, Enrique Rosa, Jordi Monge, Magí Santacana, Emiliano Panadés i Carlos, amb 101 punts. En el grup A, els de Castelldefels, es van classificar en primer lloc amb un total de 96 punts, Juan M. Albizuri, Xavier Julià, Borja Hernanz, Ricardo Franco i Miquel Àngel Roig, formaven l’equip.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Equip Club Bowling Empuriabrava


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades