HOME




   
 
BITLLES CATALANES: BELLMUNT B CAMPIÓ DE LA LLIGA CAMP-PRIORAT  (19.04.2016)
     
 
L’equip B de l’Associació de Joves de Bellmunt del Priorat, s’ha proclamat campió de la Lliga Camp-Priorat de bitlles catalanes 2015/2016, recuperant el títol que ja havia aconseguit la temporada 2012/2013. L’equip de Bellmunt, format per Victòria Morales, Carles Pujol, Antoni Cano, Xavier Sentís, Jordi Marco, Josep Maria Torné i Joaquim Bartolomé, ha estat el gran dominador de la lliga tota la temporada, i fins la penúltima jornada no s’ha vist superat en una partida per cap altre equip. Precisament, el Salomó Blau, segon classificat i campió de la temporada anterior va ser qui va trencar la imbatibilitat dels de Bellmunt. El Cabacés Verd ha estat el tercer classificat.

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Victòria Morales (Bellmunt B), Josep Maria Roig i Carles Vives (Salomó Blau), Rafel Robles (Cabacés Verd), i Martí Robles (Cabacés Groc)

Les dues últimes jornades s’han disputat al camp de futbol de Cabacés (Priorat), el passat diumenge 17 d’abril. El lliurament de trofeus, a càrrec de Gemma Millan, delegada de la FCBB a Tarragona, i Anaïs Tomsen, delegada de la Lliga Camp-Priorat i presidenta del C.B. Cabacés, va estar presidit per l’alcalde de Cabacés, Ricard Masip, acompanyat del regidor d’esports Jaume Pujals.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Bellmunt B

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades