HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JUAN MIGUEL ALBIZURI I ANNA ROSA CASANOVAS CAMPIONS DEL III OPEN SÈNIOR DE CATALUNYA  (25.04.2016)
     
 
Juan Miguel Albizuri del Joventut Al-vici C.B de Castelldefels, i Anna Rosa Casanovas del Club Bowling Barcelona, campions del III Open Sènior de Catalunya, celebrat del 19 a 24 d’abril a Sant Vicenç dels Horts.

Jordi Tubella del Joventut Al-vici i Álvaro-José Cardona del Club Barcelona han completat el podi masculí, pel que fa a la categoria femenina, domini de les jugadores del Club Bowling Barcelona, les germanes M. Àngels i Glòria Sala van estar 2a i 3a classificades respectivament.

Els bons resultats han estat la marca del torneig, Juan Miguel amb la sèrie final va remuntar de la 5a a la primera posició.

La competició és amb handicap però cal destacar els millors resultats scratch assolits per Fernando Gómez del Joventut Al-vici amb 1362 pals (227 de mitjana) i Álvaro-José Cardona amb 1308 (218 de mitjana), i en categoria femenina, Íngrid Julià del Club Les Corts es va fer amb la millor sèrie (1151) i partida (245), la millor partida masculina va estar per Antonio Ruiz del Comarcal Bowling Club de Terrassa.

La competició va estar organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i els clubs Joventut Al-vici, Barcelona i Seven-3 amb el suport del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Un total de 47 esportistes de 15 clubs catalans van prendre part en aquesta 3a edició, que va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus de mans de Ricardo Franco, president de l’Associació, Francisca Núñez, presidenta del C.B. Barcelona, Miquel Àngel Roig, secretari de l’Associació i acompanyats de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto: Podi masculí i femení

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades