HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GODALL I ELS ALFACS , CAMPIONS DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE  (18.05.2016)
     
 
Un any més Camarles va acollir la darrera jornada de la Lliga Terres de l’Ebre que es va celebrar dissabte 14 de maig. L’equip B del Club de Bitlles Godall en va ser el campió de primera divisió i l’equip A del Club de Bitlles El Alfacs aixecava la copa del campió de segona divisió.

El triomf del conjunt de Godall format per, Paqui Matamoros, Miquel Millàn, Juanjo Ralda, Joan Josep Ferreres i Enrique Palacios, no va sorprendre ningú, des de feia setmanes anava destacat a la classificació, pel que fa al segon i tercer lloc la lluita va estar entre els equips A i B de la Galera, i el la Cava A, finalment es va imposar l’equip A de la Galera per 2 punts, el tercer lloc va estar per La Galera B que va superar a l’equip de La Cava per un punt.

A segona divisió Els Alfacs amb, Hassan El Amri, Lucas Cifuentes, Ruben Gilabert i Lluis del Valle es va proclamar campió amb un total de 46 punts, seguit de Catalonia B amb 42 punts i Globetrottes de La Sènia amb 38, Aquests dos equips seran els que jugaran la promoció d’ascens.

Individualment, Joan Lleixà (La Galera), i Paquita Matamoros (Godall), han estat els millors tiradors de primera divisió, mentre que a segona han dominat aquesta classificació Hassan El Amri (Els Alfacs), i M. Luz Cañadas (Godall).

En el marc del tradicional dinar de germanor es van lliurar els trofeus als campions de mans de Gemma Millan, delegada de Tarragona de la FCBB i Fermí Martí, president del Club de Bitlles Camarles.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto 1: Equip Godall B amb Gemma Millan i Fermi Martí
Foto 2: Equip Els Alfacs amb Gemma Millan

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades