HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CB LES CORTS I SEVEN-3 S’IMPOSEN A LES FINALS FEMENINES DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (22.05.2016)
     
 
Aquest diumenge s’han celebrat les finals individuals i de parelles en categoria femenina i parelles mixtes dels 19es Campionats Nacionals de Catalunya a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

Cristina Sanz del C.B. Les Corts de Barcelona amb 1310 pals ha estat la campiona i medalla d’or de la prova individual de la primera categoria, la medalla de plata ha estat per Lia Mojarro del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires amb 1231 pals, Íngrid Julià del CB Les Corts s’ha penjat el bronze amb 1224.

Pel que fa a la segona categoria els resultats han estat molt ajustats, Elisabet Cejudo (1334) del Xtreme B.C. de Barcelona, ha superat a Sandra Oliva (1333) del Club Seven-3 per un pal metre aquesta superava a la seva companya d’equip Keyla Vásquez (1301) per 32 pals. Cal destacar la màxima partida assolida per Sandra Oliva amb 278 pals.

En la prova de parelles de primera categoria, Íngrid Julià i Cristina Sanz han guanyat amb comoditat amb un total de 1263 pals, seguides per la parella del Seven-3 formada per Lia Mojarro i Keyla Vázquez amb 1103 pals, el tercer lloc ha estat per Margarita Roa i Marina Sardà del Club Sweetrade de les Franqueses del Vallès.

Sandra Oliva i Clàudia Santacana s’han adjudicat l’or en la prova de parelles de la segona, la lluita per la medalla de plata entre les parelles, del Nou C.B. de Mataró formada per Àfrica Puig i M. Cinta Rosales i la parella del C.B. Les Corts formada per Francisca Melèndez i Roser Romero en donat el punt d’emoció a la competició, finalment la parella del Nou s’ha imposat a les veteranes del Club Les Corts per 5 pals.

Molt ajustada anat la final de parelles mixtes, que pràcticament s’ha decidit en la darrera tirada, Montse Sánchez i Jordi Pallarès del Nou B.C. han estat els vencedors (993), seguits de la parella de l’Xtreme formada per, Elisabet Cejudo i Ivan Jiménez, Irina Chaparro i Jordi Gumbau del Full Strikes de Vilanova i la Geltrú assolien en bronze amb 903 pals.

El lliurament de medalles a anat a càrrec de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling acompanyada de Eloy Cinca i Jordi Tubella col·laboradors de l’organització.

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp

Foto: medallistes

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades