HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ABRIL ASENSIO I ANTONIO VELASCO CAMPIONS DE CATALUNYA 2016  (30.05.2016)
     
 
Abril Asensio (C.B. Ponts), i Antonio Velasco (Llofriu) es van proclamar campions de Catalunya de bitlles catalanes i mereixedors de la medalla als campions que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Amb només 18 anys, Abril Asensio s’ha convertit en la campiona de Catalunya més jove de la història, després de superar en la gran final a Milagros Prieto (Igualada), segona classificada, Dolors Pardo (Sabadell), tercera, i Dolors Bosh (Tàrrega), i Teresa Botet (Palamós), quarta i cinquena classificades.

Antonio Velasco, que ja va ser campió de Catalunya l’any 2012 va superar en la final Paulino García (los del Huerto), segon classificat, Tonet Martí (Bellpuig), tercer i Ramon Caba (Miralcamp), i Jordi Mitjana (COP), quart i cinquè classificats, respectivament. També es van classificar per la final Lluís Tolosa (Vallverd d’Urgell), Gerard Albiol (la Galera), Gabriel González (Guinardó), i Francisco Ruiz i Andreu Torres (Vall-llobrega).

Els millors classificats en categoria Sub 25 i campions de Catalunya d’aquesta categoria van ser Abril Asensio (Ponts), i Gerard Albiol (la Galera)), seguits de Neus Martínez (Torà), i Mònica Godoy (Igualada), en categoria femenina, i d’Oriol Segura (la Sénia), i Jordi Vilanova (Torrelameu), en masculina.

Va presidir el lliurament de premis Aleix Canalís, regidor d’esports de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, acompanyat d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Ricard Miras, president del Club de Bitlles Castellar, organitzador del campionat.

La competició es va celebrar el passat diumenge 29 de maig a Castellar del Vallès (Vallès Occidental), aquesta ha estat la divuitena edició del Campionat de Catalunya Individual en la que van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 10 noies de categoria Sub 25.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: campions absoluts i autoritats

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades