HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA BITLLA ATÒMICA A CAMPIÓ DE LA LLIGA SELVA-ALT MARESME  (31.05.2016)
     
 
L’equip A del C.E. la Bitlla Atòmica, s’ha proclamat campió, per tercer any consecutiu, de la Lliga Selva-Alt Maresme de bitlles catalanes 2015/2016. L’equip de Tordera, format per Hipólito Palomares, Fernando Herbás, Iulian Bultoc, José Luís Miguel, David Vázquez, Antonio Casado i Julián García ha estat el gran dominador de la lliga tota la temporada, aconseguint 40 punts (20 victòries i 2 derrotes), dels 44 possibles.

En segona posició s’ha classificat l’equip B de la Penya del Bitstec de Tordera, amb 36 punts, en la lluita pel tercer lloc, Gent de Barri de Pequín de Calella, amb 32 punts, ha superat a l’equip A de Mallorquines-Sils, que n’ha fet un total de 30, amb 15 victòries i 7 derrotes

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Aureli Estebanell (Gent de Barri de Pequín), Quim Mas (Mallorquines-Sils B), i Hipólito Palomares (la Bitlla Atòmica A), en homes. En categoria femenina les millors han estat Mercè Salamó (Sant Pol), Verònica Entrena (la Penya del Bistec B), i Eva López (Mallorquines-Sils A).

Les dues últimes jornades s’han disputat a Sant Feliu de Buixalleu (la Selva), el passat dissabte 28 de maig. El lliurament de trofeus, a anat a càrrec de Quim Mas, delegat de la Lliga Selva-Alt Maresme i Antoni Ramon, president del C.B. Perxa d’Astor.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: la Bitlla Atòmica A, campió de lliga 2015-16

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades