HOME
   
 
BITLLES CATALANES: BADALONA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL  (03.06.2016)
     
 
El proper dissabte 4 de juny es disputarà a Badalona (Barcelonès), el Campionat de Catalunya Individual Infantil de bitlles catalanes, per a les categories benjamina, alevina i infantil, amb la participació de 38 jugadors i jugadores de tot el país, que han aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en els Circuits Individuals Infantil.

Hi estaran representats fins a 13 clubs diferents, sent el C.B. la Penya del Bistec qui aporta més jugadors/es amb un total de 7, seguit del C.B. Godall amb 5, C.B. la Sénia i C.B. Catalònia de Jesús 4 cadascun d’ells. C.B. Castellar, C.B. Colobrers, C.B. Olius i C.B.C. Termites Llefià n’aporten 3, el C.B. Siuranenc d’Horta 2, i els clubs Castellserà, Salomó, Tàrrega i Vilafranca n’aporten un cadascun.

El Campionat estarà organitzat pel Club de Bitlles Catalanes Termites Llefià, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de Badalona, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


Foto: Pòdium categoria benjamina femenina 2015

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades