HOME




   
 
BOLOS LEONESES: RAMON CUESTA I ÁNGEL SANTAMARIA CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ  (12.06.2016)
     
 
Ramón Cuesta i Ángel Santamaria del Club de Bolos leoneses El Negrillón de l’Hospitalet, campions de la 14a Copa Federació de primera i segona categoria respectivament.

Ajustada final de primera categoria, entre els jugadors del Negrillón, Ramon Cuesta es va imposar amb 211 punts davant d’ Andrés Gonzalez amb 203, el tercer lloc va estar per Gregorio Valcarcel amb un total de 198 punts.

La final de segona categoria la van disputar els jugadors Angel Santamaria del Negrillón juntament amb Julio Gago i Tomás Álvarez del Club de Bolos Leoneses Dama de Arintero. Ángel es va fer amb la copa de campió amb 182 punts, el segon lloc va estar per Julio al superar per un punt al seu company Tomás.

Les pistes del Club de Bolos Leoneses Dama de Arintero situades al Parc de Joan Miró de Barcelona, van acollir la 14a edició de la Copa Federació el passat 11 de juny.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Lluís Monfort, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling acompanyat d’Ángel Fernández, president del club amfitrió.

Foto: Ramón Cuesta amb Lluís Montfort

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades