HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JORDI AMBROS CAMPIÓ DEL MÀSTER SÈNIOR   (16.06.2016)
     
 
Jordi Ambros del CB Barcelona i actual campió de Catalunya de categoria sènior, es va erigir campió del màster que va tenir lloc el passat 11 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

Jordi Ambros va assolir el campionat amb una molt bona sèrie de 915 pals, el segon i tercer lloc van ser pels jugadors del Joventut Al-vici, Fernando Gómez amb 888 pals i Ricardo Franco amb 872 pals. Francisca Núñez del Club Barcelona, 14a posició de la general, va ser la millor classificada femenina amb un total de 772 pals, la segueixen Maribel Montfort i Àngels Sala també del Club Barcelona.

La competició va estar organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb la participació dels 36 millors del circuit sènior 2015-2016. Com en els circuits, la competició és de categoria única i amb handicap.

Aquest ha estat el colofó d’una temporada plena d’èxits pels esportistes de categoria sènior. La jornada es va cloure amb el lliurament de trofeus als campions de mans d’Albert Roca, vicepresident de l’Associació.


http://www.fcbb.cat/qubic_socials.asp

Foto: Els participants al Màster

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades