BOWLING TENPIN: THE KILLERS CAMPIONS DE LA 5A LLIGA PIN D’OR  (17.06.2016)

L’Equip The Killers format per Àlvar Cardona, Sergi Montaña, Cristina Sanz i Miguel Seoane, ha guanya per segon any consecutiu la Lliga Pin d’Or, amb un total de 285,5 punts i una mitjana d’equips de 208,24. En el segon i tercer lloc també s’ha repetit la classificació de l’edició anterior, l’equip Paper Groc, amb Alvaro-José Cardona , Fernando Sanz i Ricardo Franco, amb 218,5 punts i una mitjana de 197,09 pals han estat els segons classificat, i en tercer lloc, l’United Colors format per Fernando Gómez, Íngrid Julià i Jordi Tubella, campions de la 3a edició, aquest amb 217 punts i una mitjana de 200,58.

Àlvar Cardona del The Killers es va fer amb el guardó com a campió de la final individual amb una sèrie de 977 pals, seguit de Jordi Tubella amb 877 pals, de l’equip United Colors, que va superar a Sergi Montaña del The Killers, subcampió de l’any passat per 5 pals. La final individual la disputen els 12 millors jugadors classificats de la lliga.

En l’apartat dels rècords The Killers ha acaparat les millors sèrie d’equip scratch i amb handicap la màxima partida. Els rècords individuals han estat per Fernando Gómez, màxima sèrie scratch i Miguel A. Seoane, màxima partida amb handicap. La màxima partida individual scratch la va assolir en Sergi Montaña i la millor partida amb handicap va estar per Albert Sanz.

Un total de 36 esportistes han format els 8 equips que han pres part a la competició celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts d’octubre 2015 a juny de 2016.

La competició homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat organitzada pel Joventut Al-vici C.B.

Dimarts 7 de juny un cop acabada la final individual va tenir lloc el tradicional lliurament de trofeus de mans de Joan Creus president del club organitzador acompanyat per Lluís Montfort Vicepresident 2n de la FCBB

Foto1 : Equip Campió
Foto2 : Finalistes individual