HOME




   
 
BOWLING: CRISTINA SANZ I ÀLVAR CARDONA CAMPIONS DE CATALUNYA DEL QUBICA-AMF   (25.07.2016)
     
 
Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts de Barcelona i Àlvar Cardona del Club Sweetrade Les Franqueses campions del 9è Campionat de Catalunya Qubica-AMF, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling del 18 al 24 de juliol, i representaran a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a la 52a. Copa del Món Qubica-AMF 2016 que tindrà lloc a Xangai (Xina) del 14 al 23 d’octubre.

Emocionat final femenina entre Cristina Sanz i Margarita Roa, que en el decurs de la semifinal i final van protagonitzar la lluita pel títol que no es va decidir fins el darrer enfrontament quan Cristina va superar els 27 pals que li portava de avantatge Margarita, el tercer lloc va estar per Íngrid Julia del Club les Corts. La millor sèrie i partida femenina també la va obtenir Cristina amb 1284 i 267 respectivament. Aquest és el tercer any consecutiu que Cristina Sanz guanya el títol y la quarta participació a la prestigiosa competició.

En la categoria masculina, per Àlvar Cardona tampoc va ser fàcil el triomf fins que es va desmarcar dels seus seguidors en la 3 partida de semifinals on va obtenir suficient avantatge, Àlvar va fer una gran torneig i amb un total de 3848 pals (226,35 de mitjana) és va erigir campió, títol que perseguia des de fa 5 anys. Moisés Pérez del B.C. Diagonal va ser segon amb 3761 pals i el tercer lloc per Álvaro-José Cardona amb 3628 pals. La millor sèrie la va assolir Àlvar amb 1371 pals mentre la millor partida la obtenir Moisés Pérez amb 279 pals

Un total de 25 esportistes de 10 clubs catalans han pres part a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de Lluis Montfort, vicepresident 2n de la FCBB.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto 1: Els campions amb Lluís Montfort
Foto2: Podi masculí i femení

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades