HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMENCEN LES LLIGUES CATALANA, BARCELONA I SELVA-ALT MARESME  (29.09.2016)
     
 
De mica en mica es van posant en marxa les competicions de bitlles catalanes de la temporada 2016/2017. El proper cap de setmana 1 i 2 d’octubre, el grup 1 de Lliga Catalana, el més nombrós amb 9 equips de les comarques de Lleida, començarà la competició, mentre que la resta de grups ho faran els dies 8 i 9 d’octubre. En total hi participen 59 equips repartits en 8 grups, representant a 55 clubs diferents de tot Catalunya.

A la Lliga Barcelona hi participen aquesta temporada 20 equips representant a 13 clubs diferents, que disputaran la primera jornada aquest proper diumenge 2 d’octubre a Horta – Barcelona, a les pistes del C.B. Siuranenc d’Horta, i a Badalona, a les del C.B. Termites-Llefià. Dissabte dia 1, Sils acollirà la primera jornada de la Lliga Selva-Alt Maresme, a les pistes de l’A.E. Bitlla Mallorquines-Sils. Hi competiran 12 equips de 8 clubs de les comarques de la Selva i el Maresme.

La lliga més matinera enguany ha estat la de les Terres de l’Ebre, que va començar l’11 de setembre. Aquest diumenge es jugaran els enfrontaments corresponents a la segona jornada de primera divisió a la zona esportiva de la Sénia (Montsià), on hi té les instal·lacions els C.B. la Sénia.

http://www.fcbb.cat/calendari_catalana.asp

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades