HOME

BOWLING TENPIN: MARGARITA ROA I LLUÍS MONTFORT CAMPIONS DEL VII TORNEIG JOVENTUT AL-VICI   (03.10.2016)

Margarita Roa i Lluís Montfort del Sweetrade B.C., campions del 7è Torneig Joventut Al-vici – 4rt Trofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts, al imposar-se a la parella formada per Sergi Montaña i José Rubio del Club Diagonal en la partida de defensa de posició 444-419.

Les 12 millors parelles de les sèries de classificació van prendre part a la final formada per dos grups, la parella guanyadora va liderar el seu grup en tot moment. En la lluita per la 3a i 4a posició, Artur Colomer i Raúl Gálvez (Sweetrade) van superar Pedro Jiménez (Club Mediterrània) i Joan Vall (BC Sweetrade) 441-361, el 5è lloc va estar per Keyla Vásquez i Marcial Ovide (Seven-3-Diagonal) en un ajustat enfrontament entre Francisco Abadal i Javier Julià del Joventut Al-vici.

Artur Colomer del Sweetrade ha estat el millor jugador individual amb 208,95 de mitjana en tot el torneig i assolint la millor sèrie de classificació i la millor partida masculina del torneig amb 1311 i 273 pals respectivament, en categoria femenina, Margarita Roa ha estat la jugadora més destacada amb un total de 2357 pals (196,42 de mitjana) mentre la millor partida ha estat per Íngrid Julià, amb 245 pals i la millor sèrie de classificació per Cristina Sanz del Club Les Corts.

Classificacions: 7è Jordi Maurel/ Miquel A. Roig (Club Joventut); 8è Axel Guimó/ Moisés Pérez (Club Diagonal);9è Cristina Sanz-Fernando Goméz( Les Corts-Joventut) 10è Íngrid Julià/ Jordi Tubella (Les Corts-Joventut); 11è Benito Boira/Joan Creus (Diagonal-Joventut); 12è Rafael Cervantes / Jordi Ponsico (Barcelona-Joventut)

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus a càrrec de Joan Creus, president del club Joventut.

Un total de 32 parelles han pres part a la competició, celebrada del 24 de setembre al 2 d’octubre a Baix Bowling i organitzada pel Joventut Al-Vici, C.B., amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Baix Bowling, Multicines La Vailet, Cal Chicho, i Fisio estètica Barcelona.