BITLLES CATALANES: ALFONSO PEÑA CAMPIÓ DE LA 9A COPA GIRONINA  (11.10.2016)

Alfonso Peña del Vilabrú, campió de la 9a Copa Gironina, que es va celebrar diumenge 9 d’octubre al camp de futbol de Mont-ras, amb la participació dels 64 millors jugadors de la temporada 2015-2016.

Merescuda victòria d’Alfonso Peña que va obtenir molt bons resultats en el decurs de la competició, en la partida final es va imposar al company de Club Pere Miranda a qui va guanyar per 78 a 70, en semifinals es va enfronta Manuel Cruz del Club Pessebristes de Palafrugell a qui va vèncer per 78 a 75, d’altra banda Raúl Leyes de l’Empordanet va haver de superar a Maria Cuenca del Club Alls Secs Piquen de Mont-ras, per poder lluitar per 3r lloc.

En la lluita pel 3r i 4r lloc, Manel Cruz es va imposar a Raúl Leyes en un ajustat resultat 75 a 72 punts. Cal destacar les quatre partides perfectes (90 punts) que van assolir, Juan Segura, campió de l’edició anterior, Manuel Carrasco, Antonio Muñoz i el campió 2016, Alfonso Peña.

Carlos Plana del Club Els Cremats del Mont-ras, es va erigir com a campió de la final consolació, incorporada aquest any, després de superar a Josep Rotllan del Club Pessebristes, en una roda a mort sobtada al haver empatat a la final per 26-24, el tercer lloc va estar per Antonio Velasco mentre Ernest Darder dels Cremats de Mont-ras es feia amb la quarta plaça.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans d’Ernest Darder, delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, acompanyat per Carles Salgas, Alcalde de Mont-ras, Enric Peiró, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mont-ras i Joan Segura, campió 2015.

Foto1: Els vencedors de la Copa Gironina amb les autoritats i el campió 2015

Foto2: Vencedors Copa Gironina i trofeus consolació amb les autoritats i campió 215