HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA GALERA A LIDERA LA PRIMERA DIVISIÓ DE LES TERRES DE L’EBRE  (10.11.2016)
     
 
L’equip A del Club de Bitlles La Galera, líder invicte de la Lliga de les Terres de l’Ebre de primera divisió, després d’haver-se disputat 4 jornades de primera divisió -8 partides- l’equip A de la Galera encapçala la classificació amb 15 punts, 7 victòries i 1 empat. El segueixen l’Amposta A i el Vinaròs A amb 12 punts, Godall A, la Cava A i Catalònia Dermisa amb 10, tot i que aquest equip només ha disputat 6 partides.

Per la part baixa de la classificació es despenja el Masdenverge, que encara no ha aconseguit puntuar. El precedeixen en la classificació Els Alfacs amb 3 punts i Vinaròs C i la Sènia Globetrotters amb 4. En la última jornada, la Galera B va aconseguir escapar dels últims llocs al vèncer a la Cava A amb dues extraordinàries partides (300 i 314 punts).

El proper diumenge dia 13 es disputarà la 5a jornada de segona divisió, que encapçalen amb 14 punts el Catalònia Altadill i l’Amposta B. La competició es disputarà a les pistes de bitlles de l’avinguda 29 de setembre de Vinaròs. El líder s’enfrontarà al Godall D, i l’Amposta B ho farà amb l’Aldea A,

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades