HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ANDRÉS SANZ CAMPIÓ DEL TORNEIG DE REIS   (09.01.2017)
     
 
Andrés Sanz del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses, campió del 4r Torneig de Reis en vèncer Axel Guimó del BC Diagonal, en la darrera eliminatòria de la final, per 232 a 213.

Diumenge dia 8 va tenir lloc la semifinal i final amb els 20 millors classificats del torneig, Axel Guimó, amb un total de 1620 pals va entrar en el primer lloc per a la final, seguit de Jordi Tubella del Joventut Al-vici (1560), Andrés Sanz (1931) i Miguel A Seoane del Diamond BC (1504).

En la primera eliminatòria de la final, Andrés es va imposar al seu company d’equip Jordi Garcia per un pal, d’altra banda Jordi Tubella es va desfer del seu contrincant, Daniel López del Mediterrània 218-203, Axel Guimó, campió de l’edició 2016, va superar Àlvar Cardona amb comoditat (257-210) mentre que Miguel Ángel va lluitar fins la tirada 10 per imposar-se al seu contrincant Joan Vall del Sweetrade.

Classificació: 1. Andrés Sanz; 2. Axel Guimó;3. Jordi Tubella; 4. Miguel Ángel Seoane.

Pel que fa als rècord individuals, Moisés Pérez del Diagonal va assolir la millor sèrie mentre el seu company d’equip, Axel Guimó es va fer amb la millor partida 288 i la millor sèrie de repesca amb 1453. En categoria femenina la millor partida i sèrie de repesca va estar per Íngrid Julià del Club Bowling Les Corts de Barcelona, amb 257 i 1302, la millor sèrie va estar per Cristina Sanz amb 1244 també jugadora del Club Les Corts.

Des de fa quatre anys Baix Bowling organitza aquest torneig amb el patrocini de Bowltech, única competició on els premis són material esportiu.

Un total de 64 esportistes de 17 clubs catalans, van participar a la competició que va tenir lloc del 29 de desembre al 8 de gener a les instal·lacions de Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts.

La competició es va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus de mans de Marcial Ovide, director del torneig, acompanyat per Mercedes Palacin representant de Bowltech International.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp
Foto: podi

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades