HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JOVENTUT I SEVEN -3 CAMPIONS DE LA 2A LLIGA INTERCLUBS  (31.01.2017)
     
 
El passat diumenge les instal·lacions de New Parck Vallès van acollir la darrera jornada de la lliga interclubs, en les dues categories or i argent, formada per 10 i 6 equips respectivament. L’equip B del Joventut Al-vici de Castelldefels va ser el campió del grup Or mentre el Seven-3 B de Sant Esteve Sesrovires assolien el títol del grup d’argent.

El conjunt del Joventut Al-vici C.B., format per, David Ansaldo, Joan Creus, Fernando Gómez, Borja Hernanz, Jordi Ponsico i Jordi Tubella, van superar a l’equip B del Sweetrade, format per, Àlvar Cardona, Artur Colomer, Raúl Gálvez, Margarita Roa, Narcís Sistach i Joan Vall, campions de la primera edició, per 71 a 63 punts, el tercer lloc va estar per l’equip vallesà Diamond Bowling Club, amb 50 punts i format per José M Corrales, Francisco Hernández, Josep Oriol Navarro, Diego Peña i Miguel A Seoane.

Pel que fa al grup plata, la victòria va anar molt ajustada 71-69, entre l’equip del Seven-3, format per Carlos Aviles, Francisco Hernandez, Emiliano Panades, Albert Roca i Magí Santacana i l’equip del C.B. Barcelona, amb Álvaro-José Cardona, Manel Ciero, Angels i Glòria Sala, el tercer lloc d’aquesta categoria ha estat pel conjunt del Club Flecha-1 de Barcelona amb 56 punts i format per Daniel i Manuel M Calzado, José M Cobo, Carlos Sánchez, Javier Taribo i Enrique Ureta.

En l’apartat de rècords, Manel Ciero del grup Argent, es va endur el trofeu al millor indivual, i millor sèrie scratch i amb handicap, Juanjo Bustos del Club Seven-3 la millor partida scratch, Javier Taribo va aconseguir la millor partida amb handicap. Sergio Retamal del Seven-3 es va fer amb les millors sèries scratch i handicap, del grup Or, Diego Peña amb 288 pals es va fer amb la millor partida scratch i Jordi Ambrós amb 299 aconseguia la millor partida amb handicap, Artur Colomer va fer la millor sèrie scratch (1429) i el seu company de club Xavier Piqué la millor sèrie amb handicap (1434). Keyla Vázquez del Club Seven-3 ha estat la millor participant femenina classificada amb una mitjana de 192,89 i tercera posició de l’absoluta amb handicap.

La jornada va finalitzar amb el tradicional lliurament de trofeus de mans dels organitzadors, un total de 16 equips de 9 clubs catalans han pres part a la competició organitzada per l’associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb col·laboració dels clubs C.B. Barcelona, Joventut Al-Vici C.B., Club Seven-3 i Sweetrade B.C., amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Foto: grups del equips del grup or

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades